e-Pakiet nadwrażliwości pokarmowe: myfoodprofile Dieta śródziemnomorska 54 IgG - podstawowy
Dedykowany dla: Kobiet, Mężczyzn i Dzieci powyżej 2. roku życia, u których po spożyciu pewnych produktów spożywczych występują uciążliwe symptomy. Rekomendowany osobom, które często spożywają produkty typowe dla diety śródziemnomorskiej i chciały wykonać myfoodprofile na 54 produkty spożywcze, ale zależy im na sprawdzeniu reakcji organizmu na takie pokarmy, jak: ananas, arbuz, bakłażan, cebula, cukinia, groch, gruszka, indyk, jagnięcina, papryka, proszek do pieczenia, sałata masłowa, seler, szpinak, truskawka.
Wskazany:
→ Jeśli zostały zaobserwowane dokuczliwe objawy po spożyciu określonych produktów spożywczych, aby potwierdzić związek dolegliwości z dietą
→ U osób, które często spożywają produkty typowe dla diety śródziemnomorskiej, by sprawdzić ich wpływ na występujące objawy
→ W przypadku występowania niespecyficznych i różnorodnych symptomów ze strony różnych układów (np. ból głowy, brzucha, stawów, biegunki, wysypki, bezsenność), które często manifestują się jednocześnie
→ Do pomocy przy zmianie nawyków żywieniowych na podstawie wskazówek zawartych w osobistym przewodniku dietetycznym
Pamiętaj przed pobraniem:
*Nie trzeba przychodzić na czczo – krew do badania można oddać o dowolnej porze dnia
*Przed wykonaniem badania nie trzeba stosować specjalnej diety